UHP700 Shida Karbon Grafit Éléktroda

Katerangan pondok:

Éléktroda grafit mangrupikeun bahan konduktif pangsaéna pikeun tungku busur listrik sareng tungku peleburan.kualitas luhur jarum coke dina HP & UHP grafit éléktroda mastikeun kinerja éléktroda sampurna.Ayeuna mangrupikeun hiji-hijina produk anu sayogi anu ngagaduhan tingkat konduktivitas listrik anu luhur sareng kamampuan pikeun ngajaga tingkat panas anu luhur pisan anu dibangkitkeun dina lingkungan anu nungtut.


Rincian produk

Tag produk

Parameter Téknis

Barang

Unit

UHP

Puting UHP

450mm / 18 inci

Kapadetan Bulk

g/cm3

1.66-1.73

1.80-1.85

Résistansi

μΩm

4.8-6.0

3.0-4.3

Kakuatan Flexual

MPa

10.5-15.0

20.0-30.0

Modulus elastis

GPa

8.0-10.0

16.0-20.0

CTE (30-600)

10-6/ ℃

≤1.5

≤1.3

Kandungan Ash

%

≤0.3

≤0.3

Éléktroda grafit mangrupikeun bahan konduktif pangsaéna pikeun tungku busur listrik sareng tungku peleburan.kualitas luhur jarum coke dina HP & UHP grafit éléktroda mastikeun kinerja éléktroda sampurna.Ayeuna mangrupikeun hiji-hijina produk anu sayogi anu ngagaduhan tingkat konduktivitas listrik anu luhur sareng kamampuan pikeun ngajaga tingkat panas anu luhur pisan anu dibangkitkeun dina lingkungan anu nungtut.

Iraha abdi tiasa kéngingkeun hargana?

Kami bakal ngawalon anjeun dina 24 jam saatos nampi syarat lengkep anjeun, sapertos ukuran, kuantitas, jsb.

Naha anjeun nampi pesenan OEM atanapi ODM?

Sumuhun, urang ngalakukeun.Tanda pengiriman barang tiasa dirarancang sareng dicitak salaku sarat anjeun.

Kumaha ngeunaan waktos pangiriman anjeun?

Biasana waktos pangiriman nyaéta 10 dugi ka 15 dinten saatos mayar atanapi nandatanganan kontrak.Atanapi waktos pangiriman tiasa disawalakeun upami anjeun kedah nganteurkeun bulanan atanapi waktos khusus anu sanés.

Naha anjeun nguji barang anjeun sateuacan pangiriman?

9

Leres, urang nguji unggal angkatan sateuacan pangiriman.

The gauge (tingali pic.) Diimpor ti Jepang kalayan pangukuran-precision tinggi antara nipple jeung éléktroda.Ogé spésifikasi kayaning résistansi, dénsitas bulk jsb bakal dipariksa sarta diuji ku parabot profésional saméméh pangiriman ti pabrik.

Kumaha anjeun ngajaga hubungan bisnis jangka panjang sareng dipercaya?

1. kualitas alus sarta harga kalapa anu dibikeun pikeun mastikeun saling benefit keur jangka panjang;

2. reply Gancang tur jasa ikhlas.Upami diperlukeun, teknisi profésional bakal diatur pikeun ngalacak pamakean produk.


  • saméméhna:
  • Teras: